Kiki Blokx uit Zevenbergen te zien op SBS in Hollandse Nieuwe

Kiki Blokx in halve finale
SBS6 Hollandse Nieuwe

Zaterdag 9 juli 2022 om 21:00uur is het zo ver! Kiki Blokx zal dan schitteren in de halve finale van het SBS6 programma hollandse nieuwe.

Op zoek naar dé nieuwe volkszanger(es) van Nederland

Eerder mochten we de kunsten van Kiki al op TV bewonderen terwijl presentator Jeroen van der Boom en juryleden Danny de Munk, Samanta van Steenwijk en René Froger haar thuis bezochten in ons mooie Zevenbergen.

Inmiddels is Kiki aanbeland in de halve finale en is het erop of eronder! Gaat ze door naar de finale of stopt het avontuur na de uitzending op 9 juli.

Wat de uitkomst ook mag zijn, dat het Kiki niet aan talent ontbreekt bewijst haar plek in de halve finale. Talent waar we tijdens de havendagen op zaterdag 17 september live van mogen genieten.

Om 16:15uur zal zij deze dag optreden op het podium op het marktplein! Kom genieten van haar spetterende optreden en geeft haar een oorverdovend applaus voor haar geleverde prestaties op de nationale televisie.

Namens de organisatie van de Havendagen wensen wij Kiki enorm veel succes!
Zet 'm op!

Podiumprogramma Zaterdag

Op zaterdag tijdens de eerste editie van de Zevenbergse havendagen is er een vol podiumprogramma. Weten wat er nog meer te beleven is op zaterdag? Kijk dan hier voor de volledige programmering.

Wist je dat:
Cafe - Feestzalen "Bij Verhoeven" de thuisbasis is geweest voor de opname van de halve finale?


Onze hoofdsponsors