Steun het goede doel en doe mee aan de badeendjesrace van de Lionsclub Moerdijk.

Badeenden nemen de haven over!

Tijdens de havendagen op zondag 18 september zal de Zevenbergse Haven geel gaan kleuren! Het is voor 1 dag de nieuwe thuishaven voor (ja... je leest het goed...) BADEENDJES!

Lionsclub Moerdijk en de Jeugdbrandweer

Lionsclub Moerdijk organiseert 4 spectaculaire races waarbij jij in de prijzen kan vallen! Een reuzentrampoline, diverse dinercheques, cadeaucheques en diverse andere prijzen staan op het spel. Je valt overigens altijd in de prijzen, want voor ieder ingeleverd lot ontvang je jouw eigen badeend! Gaan de eendjes niet snel genoeg door het water, dan staat de jeugdbrandweer paraat om ze met een fikse straal over de finish te jagen!

Doe mee voor het goede doel!

Je kunt meedoen door loten te kopen. Waar je loten kunt kopen lees je hier!. Misschien gaat jouw badeendje zelfs een leven redden!! De opbrengst zal namelijk worden gebruikt om een of meer AED's voor de gemeente Moerdijk aan te schaffen. Dit zijn draagbare apparaten waarmee het hartritme kan worden hersteld bij een hartstilstand.

Race jij mee op 18 september? Ter hoogte van de action komen de badeensjes in actie om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur.

Steun het goede doel en doe mee aan de badeendjesrace van de Lionsclub Moerdijk.

Ahoy!
De Organisatie


Onze hoofdsponsors