Port of Moerdijk hoofdsponsor Zevenbergse Havendagen 2022

Sponsors in de Spotlight
Port of Moerdijk

Port of Moerdijk heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de eerste editie van de Zevenbergse Havendagen. Als organisatie zijn we enorm dankbaar dat ze ons evenement een warm hart toedragen!

Over het Havenbedrijf

Klanten verbinden met de wereld. Passie voor scheepvaart, industrie, innovatie en duurzame ontwikkelingen. Samen verder bouwen aan de vierde zeehaven van Nederland. Dát is wat ons bij het Havenbedrijf Moerdijk iedere dag weer drijft.

Port of Moerdijk is verrassend veelzijdig. Het is thuis in uiteenlopende soorten cargo (goederen die vervoerd moeten worden). Ruim 400 bedrijven doen zaken vanuit het haventerrein. Van grote chemische ondernemingen tot logistiek dienstverleners en bedrijven in de maakindustrie. Met maar liefst vier vervoersmodaliteiten (water, spoor, weg en buis) tot onze beschikking bereiken we vanuit Moerdijk de hele wereld.

Port of Moerdijk biedt door de aanwezige combinatie van beschikbare ruimte, industrie en de ideale ligging aan zee- en binnenwater volop kansen om verder te groeien. Het Havenbedrijf Moerdijk werkt actief en met oog voor omgeving en natuur aan een ontwikkeling van duurzame logistiek en procesindustrie. Port of Moerdijk is een belangrijke economische motor voor de regio en biedt direct en indirect werkgelegenheid voor zo’n 19.000 mensen.

Dienst en service

Het Havenbedrijf Moerdijk organiseert het proces van ontwikkeling, ontwerp, aanleg, uitgifte, exploitatie, beheer en uitbreiding van Port of Moerdijk. Ook stellen wij graag onze kennis en ervaring beschikbaar aan derden.


Onze hoofdsponsors